PPC kampány menedzsment

Robbantsuk be üzletedet és lőjük ki az egekbe a bevételi mutatóidat! 

5 év PPC menedzseri tapasztalattal, több tíz millió Ft sikeresen menedzselt marketing büdzsével, a hazai és nemzetközi piacok prominens szereplőivel való sikeres együttműködéssel a hátunk mögött vállaljuk a Te vállalkozásod felvirágoztatását is.

PPC kampány setup

A versenyképes PPC kampányok sikerének gyökere a körültekintő megtervezésben rejlik.

Marketing stratégiádba illő kampány tervet készítünk, majd ez alapján felállítjuk és jóváhagyás után élesítjük kampányaidat, hogy neked már csak a pénzeső alá kelljen beállnod.

A szolgáltatás ára az üzlet jellegétől, a platformtól, kampánytípustól és egyéb tényezőktől függően eltérő, jellemzően 50.000 Ft-tól indul.

PPC kampány menedzsment

Az igazán ütős fegyverek az online marketing világában a fehér izzásig optimalizált PPC kampányok. PPC kampány menedzsment szolgáltatásunk pontosan ezt tartalmazza. Ahhoz, hogy a pénzeső folytonos és lehetőleg egyre sűrűbb legyen, nem elég csak elindítani a kampányt, hanem folyamatosan a körmére kell nézni, optimalizálni.

Profi webanalitikai tudásunkat latba vetve pontosan mérjük a kampányok, hirdetési kreatívok, célközönségek és kulcsszavak teljesítményét. Ahol kell ott visszavágjuk, ahol potenciált látunk oda pedig allokáljuk a marketing büdzsét a maximális bevétel érdekében.

A havi kampány menedzsment ára szintén sok tényező függvénye, de jellemzően 40.000 Ft-tól kezdődik.