Szolgáltatásaink

Weboldal készítés nulláról

Akár a semmiből is elkészítjük profi, bombabiztos és modern megjelenésű weboldaladat, melyet teljes mértékben vállalkozásodra szabunk. A lehetőségek tárháza közel végtelen, ezért árajánlat kéréséhez igényeld ingyenes konzultációdat, ahol együtt megtervezzük!

Google Ads kampányok felállítása

A Google Ads profi használatával az egekbe repítheted vállalkozásod bevételeit és a földbe döngölheted teljes konkurenciádat. Hibásan beállítva pedig magadat döngölheted vele a földbe. Szolgáltatásunk 80.000 Ft-tól indul.

Pénztermelő webáruház készítés

Szeretnél pénzt keresni az internet segítségével? A legjobb helyen jársz! Mi elkészítjük hozzá professzionális pénztermelő marketinggépezetedet, vagyis online marketing megoldásokkal felvértezett, konverziófókuszú webáruházadat.

Facebook és Instagram kampányok

A Facebook és Instagram hirdetésekre igaz, hogy az elmúlt években, ahogy egyre többen hirdetnek rajtuk, úgy egyre nehezebbé vált nyereségesen futtatni őket. Laikusként hamar pénzégetésbe torkolhat használatuk, de profin beállítva továbbra is aranybányának számítanak.
80.000 Ft-tól.

Időpontfoglaló rendszer

Biztosíts ügyfeleidnek professzionális időpontfoglaló rendszert, hogy gördülékennyé tedd értékesítési metódusodat. Használatával még több ügyfelet szerezhetsz és jelentős időt spórolsz meg, melyet vállalkozásod további fejlesztésére fordíthatsz.

E-mail marketing

Bízd ránk e-mail marketingedet! Profi hírlevélküldő szoftvert integrálunk weboldaladhoz, lead mágnest készítünk, címlistát építünk, majd 38-szoros ROI-val megbombázzuk kontaktjaidat ajánlataiddal.

Social media jelenlét kialakítása

Ahhoz, hogy terméked vagy szolgáltatásod pénzt termeljen számodra, el kell juttatnod a megfelelő célközönséghez. Ehhez a Facebook/Instagram egy kiváló eszköz. A profi megjelenés a közösségi médiában hitelességet nyújt leendő Vásárlóid számára. Arculatodnak megfelelő posztok és marketingszövegek írásában segítséget nyújtunk Neked.

Marketing szövegírás

Ha pénzt akarsz keresni az interneten, akár termékeid, akár szolgáltatásaid eladásával, létfontosságú, hogy megfelelően prezentáld azokat a nagyközönség számára. Ebben is számíthatsz ránk. Marketing pszichológiai eszközökkel megalkotott szövegeket írunk termékeid vagy szolgáltatásaid bemutatására.

Landing page készítése

Ha már van jól funkcionáló weboldalad, de szeretnéd az eladásaidat felturbózni, akkor a landing page lesz a Te fegyvered ehhez, melyet egy konzultáció után elkészítünk számodra. Egy landing page szignifikánsan jobban konvertál, mint egy átlagos termékoldal, ezáltal nagyobb bevételt generál.

Arculattervezés

Elkészítjük modern, kornak megfelelő arculatodat, mellyel vállalkozásod nem csak a hazai, de nemzetközi piacon is képes lesz kitűnni. Ehhez egy arculati kézikönyvet is adunk, melyben arculati elemeid, logód, színpalettád, betűtípusod pontosan szerepelnek.

Tippek és trükkök

Mi a make money online-nál nem csak weboldalt készítünk. Évek óta dolgozunk az e-commerceben, így jól ismerjük a menetét annak, hogy hogyan érdemes útjára indítani egy webshopot. Ha Velünk tartasz, rendkívül értékes tippeket és sok év tapasztalatát kapod, mellyel sok időt és pénzt megspórolsz.

Folyamatos támogatás

Miután elkészítettük weboldaladat vagy webshopodat, nem tűnünk el, és nem engedjük el a kezed. Minden Ügyfelünknek felajánljuk karbantartási szolgáltatásunkat, melynek keretében elhárítjuk az esetleges problémákat és igény szerinti módosításokat eszközölünk.

Hogyan dolgozunk?

weboldal készítés

1. Ingyenes konzultáció

Bármilyen szolgáltatást is vennél igénybe, minden munkafolyamat egy ingyenes konzultációval kezdődik. Ennek során felmérjük jelenlegi helyzetedet, meghatározzuk, hogy mire van pontosan szükséged, és hogy ezt mivel fogjuk elérni. A konzultáció online zajlik, az időpontot e-mailben egyeztetjük, jelentkezni pedig itt lehet rá.

2. Árajánlat készítés

Miután az első konzultáció alkalmával megterveztük, hogy pontosan mire is lesz szükséged, elkészítjük hozzá az árajánlatot. Mivel rengeteg különféle igény és helyzet merül fel egy weboldal vagy webáruház elkészítésekor, így 70.000 Ft-tól a több százezres költségekig hatalmas szórás tapasztalható. Az árazás során figyelembe vesszük, hogy az elkészítendő weboldal egy üzleti befektetés, így alapvetően a lehető legminimálisabb költségkeretből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni, ezáltal fölösleges funkciókat és munkaórákat nem fogunk kiszámlázni. Viszonyításképpen, egy egyszerű üzleti bemutatkozó weboldal költsége nagyjából 120.000 Ft környékén mozog.

arajanlat-keszites
szerzodeskotes

3. Szerződéskötés

  • Az árajánlat elfogadása után hivatalosan is partnerek leszünk: megkötjük szerződésünket. Ez egy megbízási szerződés lesz, melynek lényege, hogy Te, mint ügyfél, megbízol Minket, mint szolgáltatót, hogy a meghatározott feltételeknek megfelelően teljesítsük igényedet. Ez Téged és Minket is véd jogilag attól, hogy a végén ne azt kapjuk, amiben megállapodtunk. A szerződés aláírásakor 50% előleget kérünk el. Az összeg beérkezése után indul a projekt maga.

4. Anyagok leadása

Akár hirdetések felállításáról, akár weboldalkészítésről legyen szó, mindig vannak olyan anyagok, amiket Te hozol magaddal. Ezek leggyakrabban profi termékfotók, portrék a csapattagokról, vagy termékleírások lehetnek, de lehet ez bármi egyéb tartalom, ami már készen van és szeretnéd felhasználni a projektben. Fontos lépés, hiszen addig nem tudjuk elkezdeni a munkát, amíg nincsenek meg ezek az anyagok.

profi-fotok
weboldal keszites munka

5. Projekt elkészítése

Kezdődik a tényleges munka. Ennek hossza a projekt jellegétől függően változhat. Egy komolyabb webáruház elkészítése mindig több idő, mint egy egyszerű bemutatkozó honlap elkészítése, vagy egy Facebook hirdetés felállítása. Több konzultáció is szükséges lesz ebben a szakaszban, hogy a már elkészült egységeket egyeztessük, és a megfelelő irányban haladjunk tovább.

6. Projekt átadása

A teljes weboldal elkészítése után közösen átnézzük azt, immár az összes aloldallal, tartalommal, dizájnelemmel és funkcióval együtt. Ha elégedett vagy vele, akkor teljesítettnek tekintjük a szerződést, és ekkor küldjük ki a fennmaradó 50%-ról a számlát. Miután a teljes összeg kifizetésre került, a weboldal átadásra kerül számodra, megkapod a hozzáférést az admin felülethez. Az admin felületet felhasználói szinten megtanítjuk kezelni.

projekt-atadasa
weboldal-karbantartas-hirdetes-menedzsment

7. Karbantartás és menedzsment

Miután átadtuk weboldaladat, vagy kampányaidat, nem engedjük el a kezed és nem tűnünk el! Lehetőség van igénybe venni havidíjas karbantartási szolgáltatást a weboldalakhoz vagy hirdetés-menedzselést a kampányokhoz. Sőt, még az egyszeri esetekben felmerülő problémákat vagy eszközölendő változtatásokat is megoldjuk óradíj ellenében, csak írj egy e-mailt!