Referenciák

Sikeres projektek, elégedett ügyfelek. A legfrissebb együttműködések története és eredményei. Nézd meg Őket, akiknek már beindítottuk az üzletét és bizonyosodj meg róla, hogy mire vagyunk képesek.

prémium kategóriás női divatmárka

Furness webáruház

A Furness webáruház egy all-in-one projektünk, azaz mindent mi készítettünk hozzá, az arculattól kezdve a webshopon keresztül a hirdetésekig bezárólag. A márkából adódóan nagy hangsúlyt fektettünk az egyedi dizájnra, ezért egy igazán különleges és letisztult oldalt készítettünk, mely méltó képviseletet biztosít.

one-product webshop gyermekdivatmárka

Winterbaby webáruház

A Winterbaby webáruház egy tökéletes mintája, hogy hogyan kell one-product webshopot megalkotni. Ennél a projektnél (is) az alapok lerakásától az utolsó simításokig mindent a make money online ügynöksége végzett.

különleges megbízás egy különleges projektre

Reklámkupon.hu

A Reklámkupon.hu weboldal létrehozása egy rendkívül különleges megbízásunk. Nem egy egyszerű céges bemutatkozó oldalról van szó, sem egy átlagos webáruházról. Megbízónk egy kész üzleti tervvel érkezett és egy összetett, egyedi weboldalra volt szüksége, mely magában foglalja az igényes bemutatását a vállalkozásnak, egyedi termékek értékesítésének lehetőségét, és egy olyan rendszert, mely az általa forgalmazott kártyák aktivitását reklámmegtekintésekhez köti.

reklamkupon-projekt-make-money-online
Csabával való munka nagyszerű volt. Rengeteg dologban tudott segíteni, nem csak a weboldal készítésben. Munkájának minőségével messzemenőkig meg voltam elégedve. Mindig betartotta a határidőket. Folyamatosan elérhető volt, és barátias viszony alakult ki együttműködésünk során.

céges weboldal angolul, ír közönség számára

K&T Cleaning Services

Az alábbi üzleti bemutatkozó weboldal egy írországi cég számára készült, melynek fő tevékenységi köre irodák és lakóépületek takarítása. A projekt érdekessége, hogy angol nyelven, de az ír sajátosságokat figyelembe véve kellett elkészíteni a weboldalt. Továbbá fontos szempont volt, hogy a weboldal egyszerre szolgálja a takarítást igénylő ügyfeleket és a munkára jelentkező takarítókat, ezáltal egyrészt digitalizálva a cég munkafolyamatait, valamint kiterjeszteni azt földrajzilag távolabb elhelyezkedő megyékbe, ezáltal a bevételt jelentősen növelve.

-50% céges bemutatkozó weboldalra

így akár 60.000 Ft-tól elérhető!

nap
óra
perc
másodperc

Siess!

Az ajánlatot a 03.26-ig ingyenes konzultációt igénylő Ügyfelek vehetik igénybe. Az ingyenes konzultációra való jelentkezés nem kötelez vásárlásra. Ha a konzultáció során nem születik megegyezés, nem kell fizetni semmit!