Referenciák

Sikeres projektek, elégedett ügyfelek. A legfrissebb együttműködések története és eredményei. Nézd meg Őket, akiknek már beindítottuk az üzletét és bizonyosodj meg róla, hogy mire vagyunk képesek.

újgenerációs járműhirdetési felület

Ez nem egy szimpla weboldal

Ha egy teljesen egyedi online rendszerre van szükséged, az sem akadály a makemoneyonline csapatának.

Megbízónk, az Autópíár tulajdonosa egy használtautó piacteret álmodott meg, ahol a közösségi média erejével minden eddiginél könnyebben értékesíthetők a különböző járművek. Az eredmény egy egyedi rendszer lett, mely nem csak egy szimpla weboldal, hanem egy kvázi vállalatirányítási rendszer és pénztermelő marketinggépezet egyben.

Az újgenerációs használtautó hirdetési felület egyesíti a legnagyobb social media platformok erejét és személyre/járműre szabott hirdetéseket biztosít az Autópíár csomagot igénybevevő hirdetőknek. Mindenki másnak pedig természetesen ingyenes hirdetési felületet biztosít.

ez a weboldal 300.000 Ft-ba került

méltó online jelenlét egy 20+ éve működő tetőfedő cégnek

Tetőfedő céges bemutatkozó weboldal

Webáruházak és mellett hagyományos projekteket is vállalunk, mint amilyen egy öregmotoros tetőfedő cég online jelenlétének kialakítása. A weboldal fő célja a lead-generálás, így minden elemet e cél szolgálatába állítottunk. A weboldal célja a bizalom ébresztése a látogatókban és a cselekvésre való felhívás, vagyis az ajánlatkérés felé való terelgetés.

ez a weboldal 90.000 Ft-ba került

prémium kategóriás női divatmárka

Furness webáruház

A Furness webáruház egy all-in-one projektünk, azaz mindent mi készítettünk hozzá, az arculattól kezdve a webshopon keresztül a hirdetésekig bezárólag. A márkából adódóan nagy hangsúlyt fektettünk az egyedi dizájnra, ezért egy igazán különleges és letisztult oldalt készítettünk, mely méltó képviseletet biztosít.

céges weboldal angolul, ír közönség számára

K&T Cleaning Services

Az alábbi üzleti bemutatkozó weboldal egy írországi cég számára készült, melynek fő tevékenységi köre irodák és lakóépületek takarítása. A projekt érdekessége, hogy angol nyelven, de az ír sajátosságokat figyelembe véve kellett elkészíteni a weboldalt. Továbbá fontos szempont volt, hogy a weboldal egyszerre szolgálja a takarítást igénylő ügyfeleket és a munkára jelentkező takarítókat, ezáltal egyrészt digitalizálva a cég munkafolyamatait, valamint kiterjeszteni azt földrajzilag távolabb elhelyezkedő megyékbe, ezáltal a bevételt jelentősen növelve.

ez a weboldal 120.000 Ft-ba került

one-product webshop gyermekdivatmárka

Winterbaby webáruház

A Winterbaby webáruház egy tökéletes mintája, hogy hogyan kell one-product webshopot megalkotni. Ennél a projektnél (is) az alapok lerakásától az utolsó simításokig mindent a make money online ügynöksége végzett.

ez a weboldal 220.000 Ft-ba került

különleges megbízás egy különleges projektre

Reklámkupon.hu

A Reklámkupon.hu weboldal létrehozása egy rendkívül különleges megbízásunk. Nem egy egyszerű céges bemutatkozó oldalról van szó, sem egy átlagos webáruházról. Megbízónk egy kész üzleti tervvel érkezett és egy összetett, egyedi weboldalra volt szüksége, mely magában foglalja az igényes bemutatását a vállalkozásnak, egyedi termékek értékesítésének lehetőségét, és egy olyan rendszert, mely az általa forgalmazott kártyák aktivitását reklámmegtekintésekhez köti.

weboldal készítés
Csabával való munka nagyszerű volt. Rengeteg dologban tudott segíteni, nem csak a weboldal készítésben. Munkájának minőségével messzemenőkig meg voltam elégedve. Mindig betartotta a határidőket. Folyamatosan elérhető volt, és barátias viszony alakult ki együttműködésünk során.