berecz csaba

Ki áll a make money online mögött?

Berecz Csaba vagyok és 2019 óta dolgozom folyamatosan az online kereskedelem világában. Jómagam is webáruház tulajdonos vagyok, innen jött a szenvedélyem, hogy másoknak is megmutassam, mire képes az internet, ha okosan használják.

Ezáltal nem csak másoknak segítek abban, hogy hogyan keressenek pénzt az internet segítségével, de saját webshopjaimat is folyamatosan menedzselem. Így a mai napig teljes mértékben megélem és átérzem a hazai kis- és középvállalkozók minden gondját és baját, valamint nap, mint nap monitorozom az online marketing eszközök fejlesztéseit, mindig naprakészen ezen a folyamatosan fejlődő és változó területen.

A konverzióra fókuszált weboldalak elkészítéséhez rendkívüli segítséget nyújtanak felsőfokú pszichológiai tanulmányaim, hiszen az emberi természet és viselkedés ismeretében könnyebben tudjuk eloszlatni leendő ügyfeleink termékeinkhez fűződő kételyeit, és könnyedén tudunk kiépíteni egy hiteles és bizalommal teli légkört weboldalunkon is.

Berecz Csaba

-50% céges bemutatkozó weboldalra

így akár 60.000 Ft-tól elérhető!

nap
óra
perc
másodperc

Siess!

Az ajánlatot a 03.26-ig ingyenes konzultációt igénylő Ügyfelek vehetik igénybe. Az ingyenes konzultációra való jelentkezés nem kötelez vásárlásra. Ha a konzultáció során nem születik megegyezés, nem kell fizetni semmit!