Webanalitikai szolgáltatások

Az online térben való vállalkozás olyan, mint a hajózás. Veszélyes vizek, sekély öblökben alattomos zátonyok, napsütötte partok és kalózok között ott van elrejtve valahol a kincs, melyet keresünk. De csak akkor tudjuk, hogy jó irányba kormányzunk-e, ha van térképünk és távcsövünk. A térkép és a távcső a webanalitika. 

5 év e-kereskedelmi és webanalitikai tapasztalattal, több tíz millió Ft sikeresen menedzselt marketing büdzsével, a hazai és nemzetközi piacok prominens szereplőivel való sikeres együttműködéssel a hátunk mögött vállaljuk a Te vállalkozásod felvirágoztatását is.

Google Analytics (GA4) setup

A webanalitika alfája és omegája egy jó GA4 setup. Ez biztosítja a rálátást az üzletre, ez a távcső a kapitány kezében és ez képezi le saját vállalkozásunk térképét.

Mérések és adatok nélkül nem lehet megfelelő üzleti döntéseket hozni. Szolgáltatásunk egy mérési terv kialakításával kezdődik, majd a mérések implementációjával folytatódik Google Tag Manager segítségével, végül pedig a GA4 konkrét beállításaival és egyéni riportok testreszabásával zárul.

A szolgáltatás árát rengeteg egyedi tényező befolyásolja, de a legegyszerűbb esetben 70.000 Ft-tól indul.